afisa-a3-2016-2-2

Η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, διοργανώνει και φέτος μία σειρά από δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Λόφο Αγίου Φιλίππου την Κυριακή 23/10/2016 και ώρα 10.00 π.μ.- 14.00μ.μ. με στόχο την ενημέρωση,  τον εξωραϊσμό, την ευαισθητοποίηση αλλά και την ψυχαγωγία των πολιτών σε θέματα που αφορούν στο Περιβάλλον.

Ο Λόφος του Αγ. Φιλίππου θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς πνεύμονες της πόλης μας και οφείλουμε να τον προστατεύουμε     και     να      τον     βελτιώνουμε.

 Οι δράσεις αυτές θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων : καθαρισμό, δεντροφύτευση, παιχνίδια με φουσκωτά για τους μικρούς μας φίλους, επίδειξη ασκήσεων διάσωσης, εκπαιδευτικά παιχνίδια σε συνεργασία με τους πρόσκοπους.                                                    Στην προσπάθεια αυτή  θα έχουμε στο πλευρό μας  σημαντικούς φορείς και χορηγούς όπως:

Η ΕΔΟΚ θα παρουσιάσει ασκήσεις διάσωσης για τους  γονείς και τα παιδιά.

  Με τους πρόσκοπους θα κάνουμε αναρρίχηση, ανακύκλωση και θα παίξουμε πολλά παιχνίδια μαζί τους.

 Η ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. μας προσφέρει τα γάντια ώστε να μπορούμε να δενδροφυτεύσουμε, να καθαρίσουμε και να βάψουμε με ασφάλεια.                Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν με τα φουσκωτά που θα μας προσφέρει η εταιρεία PANDA Family Park.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γευτούν φρούτα από την Α΄ Λαϊκή Πειραιά, σοκολατούχο γάλα από την εταιρεία ΝΟΥΝΟΥ και άφθονο νερό από την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ.                                                    Την εκδήλωση θα την στηρίξει με την παρουσία του και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.