Πρόληψη και την Προαγωγή της Υγείας μαθητών/τριων.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν στο σχολείο μας προγράμματα για την Πρόληψη και την Προαγωγή της Υγείας  των μαθητών/τριων.

Στα πλαίσια αυτά σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε το έντυπο ΕΝΤΥΠΟ-ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ-ΓΟΝΕΑ.doc (θετικά ή αρνητικά-ανάλογα με το τι επιθυμείτε) και να το επιστρέψετε  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ(εμβολίων) ?αν συναινείτε – στο σχολείο το αργότερο έως την Παρασκευή  04 Νοεμβρίου 2016.

Σε συνεργασία με τα κλιμάκια γιατρών και επισκεπτριών Υγείας των Μονάδων Υγείας της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς, σε πρώτη φάση, θα πραγματοποιήθουν τα εξής προγράμματα:

  • 08/11/2016 ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ,  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ
  • 10/11/2016 ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΟΠΤΙΚΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ των Β? & ΣΤ? Τάξεων.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και πρόγραμμα Προληπτικής οδοντιατρικής και ενημέρωση για τη στοματική υγιεινή στους μαθητές/τριες της Α? Τάξης, καθώς και ενημερωτικές ομιλίες στους μαθητές για θέματα Αγωγής Υγείας.

***Σας ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι γίνονται σε απομονωμένο χώρο, ατομικά για κάθε παιδί, χωρίς να ανακοινώνεται οτιδήποτε στα ίδια τα παιδιά, και μόνο αν οι γιατροί κρίνουν, ενημερώνεστε εσείς εγγράφως για όποια διαπίστωση χρήζει ενημέρωσης.

 ***Τα ατομικά βιβλιάρια φυλάσσονται σε ασφαλές χώρο στο γραφείο του Δ/ντή χωρίς πρόσβαση σε οποιονδήποτε  και επιστρέφονται αμέσως, στους μαθητές ατομικά,  κατά την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Με τιμή,

Ο Δ/ντής του σχολείου