ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό μαθητή (αν δε διαθέτετε ήδη) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), ώστε να έχει πρόσβαση το παιδί σας, σε περίπτωση τηλεκπαίδευσης.

Βήματα Εγγραφής: 

 1. Μπαίνω στον ιστότοπο https://register.sch.gr/students/
 2. Κλικ στο κουμπί «Ας ξεκινήσουμε»
 3. Συμπληρώνω τη φόρμα με το ονοματεπώνυμο του μαθητή
 4. Συμπληρώνω την ημερομηνία γέννησης με ημέρα-μήνα-έτος από το ημερολόγιο που εμφανίζεται
 5. Επιλέγω το σχολείο
 6. Επιλέγω την τάξη
 7. Επιλέγω το τμήμα
 8. Συμπληρώνω τον αριθμό μητρώου του σχολείου
 9. Συμπληρώνω email και κινητό
 10. Ορίζω κωδικό πρόσβασης
 11. Υποβολή φόρμας
 12. Αποθήκευση ή εκτύπωση όλων των στοιχείων

Περισσότερες πληροφορίες / Υποστήριξη: info@sch.gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται όσοι γονείς δεν επιθυμούν την παραμονή των παιδιών τους στο Ολοήμερο για το υπόλοιπο της χρονιάς να το δηλώσουν στη Διεύθυνση του σχολείου ώστε να απελευθερωθούν θέσεις για παιδιά των οποίων οι γονείς εργάζονται και έχουν πραγματική ανάγκη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΕΝΑΡΞΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου ΜΟΝΟ για το πρώτο τμήμα του, δηλαδή για τις τάξεις Α, Β, Δ Δημοτικού , μέχρι τις 15.00. Όταν έρθουν οι εκπαιδευτικοί που λείπουν, (πληροφορική, θεατρική αγωγή, μουσική) θα λειτουργήσει το ολοήμερο για όλα τα παιδιά μέχρι τις 16.00.

(όπως ήδη γνωρίζετε δεν έχει ακόμη ξεκινήσει  το πρόγραμμα σίτισης οπότε οι μαθητές που θα συμμετέχουν στο ολοήμερο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους φαγητό). 

Από τη Διεύθυνση

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Ο αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/09/2021 στις 09.00 ακριβώς. Οι μαθητές της Α’ Δημοτικού θα παραμείνουν στο προαύλιο για τον αγιασμό, ενώ οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων  θα ανέβουν στις τάξεις τους συνοδεία των εκπαιδευτικών, ώστε να τελεστεί ο αγιασμός σε κάθε τάξη χωριστά. Όλοι οι μαθητές θα έχουν τη τσάντα τους ώστε να παραλάβουν τα βιβλία τους. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών θα παραμείνουν εκτός του σχολείου. Οι μαθητές όλων των τάξεων θα αποχωρήσουν στις 10.00. Παρακαλούνται οι γονείς να βρίσκονται εκείνη την ώρα στις εξόδους ώστε να παραλάβουν τα παιδιά τους. Η είσοδος-έξοδος για τις Δ,Ε,ΣΤ τάξεις θα είναι στην οδό Καισαρείας, ενώ για τις Α,Β,Γ τάξεις, στην οδό Ιωνίας. Κατ’ εξαίρεση, τη Δευτέρα όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν με τη βεβαίωση διενέργειας self-test.